Adverteren op binnenlandsbestuur.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op binnenlandsbestuur.nl

Binnenlands Bestuur is een journalistiek onafhankelijk platform voor hoger opgeleiden ambtenaren en bestuurders bij de overheid. De website bestaat uit een zestal vakgebieden (beleidsvelden) met specifiek nieuws, opinie, dossiers en vacatures. De website bestaat uit een zestal vakgebieden (beleidsvelden) met specifiek nieuws, opinie, dossiers en vacatures. Deze vakgebieden zijn ingedeeld komen overeen met de werkwijze van de overheid:
Bestuur en organisatie: Financiën / Sociaal / Digitaal /Ruimte en Milieu / Ambtenaar en Carrière.

kosten van adverteren op binnenlandsbestuur.nl

Op binnenlandsbestuur.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die binnenlandsbestuur.nl te bieden heeft. Wij hebben 14 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored topic en story niet mogelijk

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers