Adverteren in Binnenlandsbestuur.nl (nieuwsbrief wekelijks)?

prijs op aanvraag

Adverteren in Binnenlandsbestuur.nl (nieuwsbrief wekelijks)

Binnenlands Bestuur is een multimediaal platform (website, nieuwsbrieven, social media, magazine) met een zeer hoog bereik onder ambtenaren en bestuurders. De website wordt maandelijks bezocht door ruim 350.000 unieke bezoekers. Bij elkaar bekijken zij zo'n 1,2 miljoen pagina's. Wekelijks geeft Binnenlands Bestuur een achttal nieuwsbrieven uit met in totaal zo'n 125.000 abonnees. De app is zowel beschikbaar voor iPhone als voor Android gebruikers. De app genereert maandelijks ruim 100.000 pageviews.

doelgroep van Binnenlandsbestuur.nl (nieuwsbrief wekelijks)

Binnenlands Bestuur is een multimediaal platform (website, nieuwsbrieven, social media, magazine) met een zeer hoog bereik onder ambtenaren en bestuurders.

kosten van adverteren in Binnenlandsbestuur.nl (nieuwsbrief wekelijks)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Binnenlandsbestuur.nl (nieuwsbrief wekelijks) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Wekelijks een overzicht met de belangrijkste actualiteiten en achtergronden van de afgelopen week.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers