Adverteren op bitmagazine.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op bitmagazine.nl

Bitmagazine.nl is ontwikkeld om de huidige Bit-lezer beter bij de titel te betrekken, nieuwe abonnees te werven en adverteerders nieuwe mogelijkheden te bieden. Sleutelwoorden voor de website zijn feelgood, kennisverbreding, acties, band met je paard en fun. Bitmagazine.nl biedt naast eigen nieuwtjes ruimte aan een zestal vaste bloggers die maandelijks vertellen over hun belevenissen. Verder biedt de website verdieping met achtergrondartikelen en prachtige video’s en fotoreportages, ook kunnen bezoekers zelf advertenties plaatsen en zijn er vele prijzen te winnen.

doelgroep van bitmagazine.nl

Paardensportliefhebbers.

bitmagazine.nl richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer en reizen

kosten van adverteren op bitmagazine.nl

Op bitmagazine.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die bitmagazine.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Billboard en Floor ad afmetingen zijn in overleg.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers