Adverteren op bloembollenvisie.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op bloembollenvisie.nl

BloembollenVisie is een onafhankelijk, toonaangevend vakblad voor de gehele bloembollen- en vaste plantensector. BloembollenVisie verschaft de lezers actuele nieuwsfeiten vanuit de branche, vakgerichte informatie op het gebied van assortiment, ontwikkelingen, teelttechniek
en –advies, onderzoek, beleid, handel, commerciële marktinformatie, achtergrondartikelen etc. De redactionele artikelen worden door ervaren redacteuren geschreven, zijn objectief, betrouwbaar en het geheel wordt gecompleteerd met uitsluitend kleurrijk fotomateriaal. Het beleid van BloembollenVisie is erop gericht de toonaangevende positie in de branche te consolideren en een gezichtsbepalende informatiedrager te zijn van de uitgevers CNB en KAVB. Kortom, een compleet vakblad voor kwekerij, broeierij, handel en export.

doelgroep van bloembollenvisie.nl

Handelaren en producenten van bloembollen en knollen, bolbloemen, vaste planten en boomkwekerij-producten

bloembollenvisie.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk en dieren en natuur

kosten van adverteren op bloembollenvisie.nl

Op bloembollenvisie.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die bloembollenvisie.nl te bieden heeft. Deze website biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren namelijk 1 maar die kan je bij ons wel met korting bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Uitsluitend op de webpagina’s met nieuwsberichten is plaats voor één banner in de vorm van een Wide Skyscraper. (op een vaste positie),

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers