Adverteren in bloemenblad.nl (nieuwsbrief)?

Standaard vanaf € 105,26

Onze vanaf prijs € 100,00

Adverteren in bloemenblad.nl (nieuwsbrief)

Het vakblad beoogt informatie te verschaffen over alle facetten van de bloemendetailhandel, assortimentsontwikkelingen, inkoop, calculatie, productpresentatie, verkoop, personeelsbeleid en bedrijfsvoering, branche- en organisatienieuws. Bloem en Blad richt zich op de gespecialiseerde detailhandel in bloemen, potplanten, bloemsierkunst en verwant assortiment.

doelgroep van bloemenblad.nl (nieuwsbrief)

Gespecialiseerde detailhandel in bloemen, potplanten, bloemsierkunst en verwant assortiment.

bloemenblad.nl (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren in bloemenblad.nl (nieuwsbrief)

In bloemenblad.nl (nieuwsbrief) kun je al adverteren vanaf € 100,00 . Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die bloemenblad.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in zakelijk te bereiken.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers