Radioreclame BNR nieuwsradio - RadioBookers

Alles-in-1 voor

BNR pakket 15 spots

Adverteren BNR nieuwsradio

BNR Nieuwsradio is dé radiozender voor ondernemend Nederland. Alleen op deze radiozender vind je ambitieuze, ondernemende mensen zoals jijzelf. Doordat de zender aansluit bij hun eigen manier van leven, hebben de 479.000 luisteraars een sterke band met dit radiostation. De spraakmakende presentatoren houden met hun frisse en enthousiaste toon de luisteraars aan de radio gekluisterd. Met uitdagende stellingen en innovatieve programma’s is BNR Nieuwsradio de radiozender die zakelijk Nederland 24 uur per dag up to date houdt met het nieuws.

Kosten radioreclame BNR

RadioBookers biedt het BNR Pakket in 3 vormen aan. Voor 15 spots, wat staat voor 300 seconden zendtijd, betaal je € 4983,45. Voor 30 spots (600 seconden zendtijd) betaal je € 8.252,63 en voor 45 spots krijg je 900 seconden zendtijd waar je € 11.330,38 voor betaalt.

Er zitten velen voordelen aan het adverteren op BNR Nieuwsradio. Met behulp van radiospots heb je in een korte tijd een groot bereik onder de doelgroep en omdat de radio geen zapmedium is, heeft het lange luistertijden. Een ander groot voordeel van radioreclame is dat een radiospot relatief lage productiekosten heeft en snel in te zetten is.

Wanneer je een radiospot boekt bij RadioBookers krijg je naast een voordelige prijzen ook vele extra’s. We hebben onder andere 20 voice-overs en eigen creatieve tekstschrijvers tot onze beschikking die kunnen helpen bij het creëren en aanpassen van je radio script.

RadioBookers biedt het ultieme reclameplatform voor zakelijk Nederland. Wil je jouw doelgroep bereiken, boek dan nu je radio advertentie bij BNR Nieuwradio op RadioBookers.nl.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 224 radiozenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 181 landelijke en 105 regionale advertentiemogelijkheden op de radio beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers