Adverteren in BNR.nl (Nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in BNR.nl (Nieuwsbrief)

BNR.nl brengt en verrijkt al het nieuws dat er toe doet voor de -overwegend zakelijke- doelgroep en gaat door daar waar de zender ophoudt. BNR.nl staat dicht bij de merkwaarden van BNR Nieuwsradio: actueel, interactief, nieuwsgierig, eigenzinnig, een eigen geluid en voor mensen die durven. Net als voor de zender geldt ook voor BNR.nl: Niets houdt ons tegen! Bij het nieuws wordt voortdurend de interactie met de bezoekers gezocht. Er is een sterke relatie met de radio en social media als Twitter en Facebook.

doelgroep van BNR.nl (Nieuwsbrief)

De bezoeker van BNR.nl is ambitieus en ondernemend. Zij zijn continu op zoek naar (persoonlijke) verbetering, nieuwe vormen van werk en leven en uitdagende stellingen om over na te denken. Ze hebben een sterke band met BNR, omdat deze mentaliteit aansluit bij hun persoonlijke leefsfeer. BNR.nl trekt de zakelijk geïnteresseerde en ondernemende consument die snel op de hoogte wil zijn van het laatste nieuws.

kosten van adverteren in BNR.nl (Nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die BNR.nl (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers