Adverteren op BNR.nl (Tablet App)?

vanaf € 250,00

Adverteren op BNR.nl (Tablet App)

BNR is meer dan nieuws alleen. BNR daagt uit, verbindt en inspireert. BNR is er voor ambitieuze en ondernemende mensen die durven, kansen zien en het heft in eigen handen nemen. Wie naar BNR Nieuwsradio luistert, BNR.nl bezoekt of de BNR Events bijwoont, neemt een voorsprong op de rest van Nederland.

doelgroep van BNR.nl (Tablet App)

De bezoeker van BNR.nl is ambitieus en ondernemend. Zij zijn continu op zoek naar (persoonlijke) verbetering, nieuwe vormen van werk en leven en uitdagende stellingen om over na te denken. Ze hebben een sterke band met BNR, omdat deze mentaliteit aansluit bij hun persoonlijke leefsfeer. BNR.nl trekt de zakelijk geïnteresseerde en ondernemende consument die snel op de hoogte wil zijn van het laatste nieuws.

kosten van adverteren op BNR.nl (Tablet App)

Op BNR.nl (Tablet App) kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die BNR.nl (Tablet App) te bieden heeft. Deze website biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren namelijk 1 maar die kan je bij ons wel met korting bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers