Adverteren op BNR.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op BNR.nl

BNR.nl brengt en verrijkt al het nieuws dat er toe doet voor de -overwegend zakelijke- doelgroep en gaat door daar waar de zender ophoudt. BNR.nl staat dicht bij de merkwaarden van BNR Nieuwsradio: actueel, interactief, nieuwsgierig, eigenzinnig, een eigen geluid en voor mensen die durven. Net als voor de zender geldt ook voor BNR.nl: Niets houdt ons tegen! Bij het nieuws wordt voortdurend de interactie met de bezoekers gezocht. Er is een sterke relatie met de radio en social media als Twitter en Facebook.

doelgroep van BNR.nl

De bezoeker van BNR.nl is ambitieus en ondernemend. Zij zijn continu op zoek naar (persoonlijke) verbetering, nieuwe vormen van werk en leven en uitdagende stellingen om over na te denken. Ze hebben een sterke band met BNR, omdat deze mentaliteit aansluit bij hun persoonlijke leefsfeer. BNR.nl trekt de zakelijk geïnteresseerde en ondernemende consument die snel op de hoogte wil zijn van het laatste nieuws.

kosten van adverteren op BNR.nl

Op BNR.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die BNR.nl te bieden heeft. Wij hebben 10 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers