Adverteren in Boardroomzorg.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in Boardroomzorg.nl (nieuwsbrief)

De BoardRoom ZORG nieuwsbriefis gekoppeld aan www.boardroomzorg.nl en informeert de lezer elke week overhet laatste nieuws en geeft in het kort weer welke artikelen inhet komende nummer zijn te lezen. Een banner op de site en in de nieuwsbrief biedt u extra exposure.

doelgroep van Boardroomzorg.nl (nieuwsbrief)

BoardRoom Zorg is bedoeld voor bestuurders, directeuren en toezichthouders in de zorg. BoardRoom Zorg werkt nauw samen de NVZD (Vereniging van Bestuurders in de Gezondheidszorg) en de NVTZ (Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorginstellingen).

kosten van adverteren in Boardroomzorg.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Boardroomzorg.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 5 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Beeld advertorial op aanvraag.

voorwaarden

Aanleverdata banners in overleg met uw media-adviseur.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers