Adverteren in boekblad.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in boekblad.nl (nieuwsbrief)

Drie maal per week verspreidt BOEKBLAD een online nieuwsbrief (maandag, woensdag en donderdag). In deze nieuwsbrief staan headlines die verwijzen naar een uitgebreidere berichtgeving op BOEKBLAD.nl. De nieuwsbrief heeft ruim 4.800 abonnees. Het websitebezoek kent een sterke piek na verzending van de nieuwsbrief.

doelgroep van boekblad.nl (nieuwsbrief)

BOEKBLAD is speciaal ingericht voor iedereen die werkzaam is binnen de boekenbranche; boekhandelaren, uitgevers, bibliothecarissen, auteurs, drukkers, adviseurs en inkopers.

kosten van adverteren in boekblad.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die boekblad.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Tariefkaart is ook de aanleverspecificatie

voorwaarden

Aanleverdata banners in overleg met uw media-adviseur.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers