Adverteren op boekblad.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op boekblad.nl

BOEKBLAD.nl is de meest bezochte site in de boekenbranche en vervult een belangrijke interactieve portalfunctie voor de doelgroep. Met dagelijks spraakmakend nieuws en interessante achtergronden over het boekenvak. De website is opgebouwd uit verschillende onderdelen, waaronder nieuws, archief
artikelen, een vakagenda en een vacaturebank. De website heeft tevens een interactieve functie; er kunnen reacties op artikelen geplaatst worden en men kan een eigen weblog starten. Het merendeel van de website is afgeschermd en alleen toegankelijk voor abonnees.

doelgroep van boekblad.nl

BOEKBLAD is speciaal ingericht voor iedereen die werkzaam is binnen de boekenbranche; boekhandelaren, uitgevers, bibliothecarissen, auteurs, drukkers, adviseurs en inkopers.

kosten van adverteren op boekblad.nl

Op boekblad.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die boekblad.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Aanleverdata banners in overleg met uw media-adviseur.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers