Adverteren radiopakket Boodschappers - RadioBookers

Alles-in-1 voor

Boodschappers pakket 25 spots

Radiopakket Boodschappers

Het boodschappers pakket is het ideale pakket om de boodschappers te bereiken via radioreclame! Een aantal zenders waarop de boodschappers jouw radiospot kunnen horen zijn: Sky Radio, Slam! FM, Radio 538, NPO 3FM, Sublime FM en Qmusic.

De indeling van de zendtijd is afhankelijk van de standaard percentages die bij het pakket horen. Zo gaat 20% van de zendtijd naar Sky Radio, 5% naar Slam!, maar liefst 30% naar Radio 538, 20% naar NPO 3FM, 5% naar Sublime FM en 20 % naar Qmusic.

Kosten adverteren Boodschappers pakket

Jouw radiospots zijn voor een scherpe prijs al te horen op diverse radio zenders. De kosten van het boodschapperspakket zijn afhankelijk van het aantal spots dat je wil afnemen en het aantal GRP’s. Voor € 11.553,93 beschik je over 25 spots die zullen worden verdeeld over de verschillende zenders van het Boodschappers pakket. Wij bieden 50 spots aan voor maar liefst € 18.718,50 Heb je een hoger budget en wil je intensiever jouw doelgroep te bereiken? Kies dan voor 75 spots voor de prijs van € 23.289,30.

Wij geven je graag advies over jouw radiocampagne. RadioBookers is er van het begin tot het einde bij. Maak gebruik van onze aanvullende diensten zoals het creëren of verbeteren van jouw radio script. Of beluister onze 20 voice-overs en kies eenvoudig de ideale stem die jouw radio boodschap zal inspreken.

Altijd al de boodschappers willen bereiken via de radio? Adverteer dan op de radio met het Boodschappers Pakket van RadioBookers.

Wil je meer informatie over het Boodschappers pakket of wil je advies over welk pakket juist is voor jou? Bel ons dan gerust even op 088-2424422 of mail naar klantenservice@radiobookers.nl .

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 224 radiozenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 181 landelijke en 105 regionale advertentiemogelijkheden op de radio beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers