Adverteren op Boomerangtv.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Boomerangtv.nl

Op Boomerangtv.nl kun je dagelijks cartoons, filmpjes en gratis spellen vinden. Speel online met je favoriete Boomerang-peronages als Scooby Doo en Tom&Jerry;. Je kunt gratis video's van tvs-shows bekijken van The Flintstones en de Pink Panther & Pals. Als adverteerder kun je de doelgroep kinderen van 4 tot 12 jaar en de ouders bereiken met jou advertentie.

doelgroep van Boomerangtv.nl

Jongens en meiden van 4 tot 12 jaar.

Boomerangtv.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement, technologie en informatica en nieuws en media

kosten van adverteren op Boomerangtv.nl

Op Boomerangtv.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Boomerangtv.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers