Adverteren op bosk.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op bosk.nl

De website van de BOSK biedt haar lezers aanvullende informatie op het kwartaaltijdschrift “BOSK Magazine” waarbij nieuws en informatie voor en over de Vereniging centraal staan. Verder aandacht voor specifieke aandachtsgebieden, interessante thema’s, nieuws en tips voor de kids en nog veel meer.

doelgroep van bosk.nl

In het bijzonder de ouders van kinderen met een motorische handicap, jongeren met een handicap, familieleden en overige hulpverleners.

kosten van adverteren op bosk.nl

Op bosk.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die bosk.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Maximaal 3 commerciële banners per webpagina.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers