Adverteren op bouwformatie.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op bouwformatie.nl

Bouwformatie is meer dan alleen een magazine. Bouwformatie is dé multimediale bouwcommunity voor kennis, inspiratie en communicatie. De communicatie loopt via website, magazine, nieuwsbrief en app. Met Bouwformatie bereikt u alle parten in de bouwkolom of ze nu bezig zijn met architectuur en projecten, bouwtechniek en onderzoek, bouwdetails en uitwerking, bouwkosten en begroten of op zoek zn naar het laatste bouwnieuws, productinformatie, achtergronden, trends en ontwikkelingen. Bouwformatie is de centrale plek waar alle informatie samenkomt.

doelgroep van bouwformatie.nl

Bouwprofessionals.

bouwformatie.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk en technologie en informatica

kosten van adverteren op bouwformatie.nl

Op bouwformatie.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die bouwformatie.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

1000000 bezoekers paar jaar.

voorwaarden

Banneradvertenties op de website worden geplaatst in een carrousel.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers