Adverteren op bovagkrant.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op bovagkrant.nl

In de mobiliteitssector is de BOVAGkrant uniek. De formule bestaat uit een onafhankelijke redactie die zich richt op ondernemers en leidinggevenden in de totale mobiliteitssector. Daarbij worden alle BOVAG-leden bediend met een speciaal ledennieuwskatern met voor hen specifieke informatie. Dit maakt dat het blad door leden en niet-leden onder haar lezerbestand als betrouwbare informatiebron wordt ervaren. Ook binnen het ledenbestand van BOVAG bereikt het blad de top: zowel de ondernemers als de leidinggevenden in de mobiliteitsbranches waar BOVAG-leden actief in zijn. De nadruk ligt op de automotivesector. Nieuws, managementinformatie, analyse en achtergronden vormen de kern van het blad.

doelgroep van bovagkrant.nl

Dit maakt dat het blad door leden en niet-leden
onder haar lezerbestand als betrouwbare informatiebron wordt ervaren. Ook binnen
het ledenbestand van BOVAG bereikt het blad de top: zowel de ondernemers als de
leidinggevenden in de mobiliteitsbranches waar BOVAG-leden actief in zijn. De nadruk ligt op de automotivesector. Nieuws, managementinformatie, analyse en achtergronden
vormen de kern van het blad.

bovagkrant.nl richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer

kosten van adverteren op bovagkrant.nl

Op bovagkrant.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die bovagkrant.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Tariefkaart is ook de aanleverspecificatie
*SWF altijd met clicktag, zie flashclicktag.com

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers