Adverteren in bovagkrant.nl (Nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in bovagkrant.nl (Nieuwsbrief)

In de mobiliteitssector is de BOVAGkrant uniek. De formule bestaat uit een onafhankelijke redactie die zich richt op ondernemers en leidinggevenden in de totale mobiliteitssector. Daarbij worden alle BOVAG-leden bediend met een speciaal ledennieuwskatern met voor hen specifieke informatie. Dit maakt dat het blad door leden en niet-leden onder haar lezerbestand als betrouwbare informatiebron wordt ervaren. Ook binnen het ledenbestand van BOVAG bereikt het blad de top: zowel de ondernemers als de leidinggevenden in de mobiliteitsbranches waar BOVAG-leden actief in zijn. De nadruk ligt op de automotivesector. Nieuws, managementinformatie, analyse en achtergronden vormen de kern van het blad.

doelgroep van bovagkrant.nl (Nieuwsbrief)

Dit maakt dat het blad door leden en niet-leden onder haar lezerbestand als betrouwbare informatiebron wordt ervaren. Ook binnen het ledenbestand van BOVAG bereikt het blad de top: zowel de ondernemers als de leidinggevenden in de mobiliteitsbranches waar BOVAG-leden actief in zijn. De nadruk ligt op de automotivesector. Nieuws, managementinformatie, analyse en achtergronden vormen de kern van het blad.

bovagkrant.nl (Nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer

kosten van adverteren in bovagkrant.nl (Nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die bovagkrant.nl (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in auto en vervoer te bereiken.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers