Adverteren op Bovagkrant.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Bovagkrant.nl

BOVAGkrant.nl is een de online uitgave van het vakblad Bovagkrant voor de autobranche en aanverwante vakgebieden waarin BOVAG-leden actief zijn. De website richt zich met nieuws, praktische en theoretische managementinformatie, analyse en achtergronden op ondernemers en leidinggevenden. Voor 96% van de ruim elfduizend BOVAG-leden is de BOVAGkrant de meest gebruikte informatiebron.

Behalve door BOVAG-leden wordt de BOVAG-krant ook door enkele duizenden andere geïnteresseerden gelezen, waaronder opinion leaders buiten de BOVAG-branches en beleidsmakers van de overheid.

doelgroep van Bovagkrant.nl

Ondernemers en professionals werkzaam in de autobranche en aanverwante vakgebieden.

Bovagkrant.nl richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer

kosten van adverteren op Bovagkrant.nl

Op Bovagkrant.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Bovagkrant.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers