Adverteren in brabantbreed.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in brabantbreed.nl (nieuwsbrief)

Met Brabant Breed heeft u een ware informatiebron en bovenal een krachtig medium in handen. In korte tijd is Brabant Breed, met een bereik van maar liefst 15.000 Brabantse bedrijven en instellingen, uitgegroeid tot een solide blad in de provinciale regio. Zowel per post als digitaal weet het kennismagazine ieder kwartaal een breed lezerspubliek te verrassen. Hieronder treft u een overzicht van de adverteertarieven van Brabant Breed ‘Offline' en ‘Online’.

kosten van adverteren in brabantbreed.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die brabantbreed.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Zie tariefkaart/aanleverspecificatie onder website url's.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers