Adverteren op brabantbreed.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op brabantbreed.nl

Met Brabant Breed heeft u een ware informatiebron en bovenal een krachtig medium in handen. In korte tijd is Brabant Breed, met een bereik van maar liefst 15.000 Brabantse bedrijven en instellingen, uitgegroeid tot een solide blad in de provinciale regio. Zowel per post als digitaal weet het kennismagazine ieder kwartaal een breed lezerspubliek te verrassen. Hieronder treft u een overzicht van de adverteertarieven van Brabant Breed ‘Offline' en ‘Online’.

kosten van adverteren op brabantbreed.nl

Op brabantbreed.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die brabantbreed.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Tariefkaart/aanleverspecificatie zie onder website url's.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers