Adverteren in Branded Wall?

Standaard vanaf € 500,00

Onze vanaf prijs € 475,00

Adverteren in Branded Wall

Branded Wall is een muursticker welke te zien is achter de TENQ waterkoeler en heeft een afmeting van 3 bij 2 m. groot welke je in een aantal middelbare scholen kan adverteren.

kosten van adverteren in Branded Wall

Via Branded Wall kun je al adverteren vanaf € 475,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 286 advertentiemogelijkheden in binnenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

De Branded Wall kan je vanaf 1 week afnemen.

Het is niet mogelijk om op elke locatie een Branded Wall te plaatsen. Dit heeft te maken met de locatie van de TENQ, maar ook met het feit dat er apart toestemming met worden gevraagd aan een school voor het plaatsen van de grote muursticker.

Tarief is inclusief drukkosten.

voorwaarden

Het digitaal materiaal voor de te drukken muursticker dient 2 weken van te voren te worden aangeleverd.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers