Adverteren op Breintrainer.plusonline.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Breintrainer.plusonline.nl

Op deze site vindt u het meest uitgebreide trainingsprogramma voor uw brein. Er zijn 20 uitdagende oefeningen, geschikt voor alle cognitieve domeinen (geheugen, aandacht, ruimtelijk inzicht, taal en concentratie), wetenschappelijk ontworpen om uw hersenen in topconditie te brengen en te houden.

doelgroep van Breintrainer.plusonline.nl

PlusOnline.nl is het verlengstuk van het grootste betaalde maandblad van Nederland, Plus Magazine. De website biedt een overbrugging tussen de maandelijkse uitgave van het magazine.

Breintrainer.plusonline.nl richt zich op mensen die interesse hebben in hobbys en interesses

kosten van adverteren op Breintrainer.plusonline.nl

Op Breintrainer.plusonline.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Breintrainer.plusonline.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers