Adverteren op brendakookt.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op brendakookt.nl

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Hier vind je uiteenlopende recepten, afgewisseld met kook tips en reviews van kookboeken, restaurants en food gerelateerde evenementen. Brenda Hoff beleefd veel plezier aan koken en verzameld de lekkerste recepten op het blog BrendaKookt.nl. De geplaatste recepten zijn voorzien van een persoonlijke noot en zalige foto’s. Recepten worden afgewisseld met kook tips, reviews van kookboeken, restaurants en food gerelateerde evenementen. Bezoekers kunnen op Brenda Kookt terecht voor uiteenlopende inspiratie op kookgebied. De recepten zijn toegankelijk en variëren van een lekker soepje met een belegd broodje tot een volwaardig 3-gangen diner of een taart. Kortom, Brenda Kookt biedt lekkers voor alle gelegenheden en voor ieder wat wils!

doelgroep van brendakookt.nl

Vrouw, leeftijd 20 - 55 jaar.

brendakookt.nl richt zich op mensen die interesse hebben in eten en drinken

kosten van adverteren op brendakookt.nl

Op brendakookt.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die brendakookt.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers