Adverteren op bright.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op bright.nl

De Bright site brengt doorlopend het beste nieuws en selecties: Inspirerende trends, innovatieve ideeën, creatieve mensen en de nieuwste technologie. Bright is een innovative lifestyle magazine over de beste informatie- & communicatietechnologie, entertainmenttechnologie, -produkten en -diensten. Bright besteedt aandacht aan computers, elektronica, gear en gadgets maar zoekt ook de 'tech-factor' in design, media, industriële vormgeving, interieur en zelfs auto's, mode en architectuur. Bright richt zich primair op M/V innovators en early adopters met een 'taste for technology'. De lezers van Bright zijn trendsetters in technology & lifestyle: 'Tech-lovers & Tech-buyers' met een zwak voor nieuwe technologie en een flink bestedingsbudget. De Bright-lezer is zelf dus een 'heavy user' maar ook een 'buying influential', een autoriteit naar wie wordt geluisterd waar het gaat om wàt er gekocht moet worden.

doelgroep van bright.nl

Leeftijd 20 - 49 jaar, hoog opgeleid.

bright.nl richt zich op mensen die interesse hebben in technologie en informatica

kosten van adverteren op bright.nl

Op bright.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die bright.nl te bieden heeft. Wij hebben 17 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers