Adverteren op broadcastmagazine.nl (tablet)?

vanaf € 250,00

Adverteren op broadcastmagazine.nl (tablet)

Broadcastmagazine.nl is de website voor publieke en commerciële omroepen, radio, televisie en multimedia. De website vormt een onmisbare bron van media informatie voor iedereen die beroepsmatig betrokken is bij audiovisuele media. Broadcastmagazine biedt niet alleen het laatste nieuws, maar houdt de media professional ook op de hoogte van de laatste cijfers, transfers en producties in medialand.

doelgroep van broadcastmagazine.nl (tablet)

besturen, directies en beleidsmakers, facilitaire bedrijven, freelancers (geluid, camera, regie, editing, redacteuren, etc.), distributeurs, omroepmedewerkers, radio- en televisie-adverteerders

kosten van adverteren op broadcastmagazine.nl (tablet)

Op broadcastmagazine.nl (tablet) kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die broadcastmagazine.nl (tablet) te bieden heeft. Deze website biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren namelijk 1 maar die kan je bij ons wel met korting bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers