Adverteren op brugnieuws.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op brugnieuws.nl

Al vele jaren verschijnt de papieren editie van de Brug in heel gemeente Kampen en omstreken. Sinds enkele jaren is al het nieuws ook op onze website www.brugnieuws.nl te vinden. Sterker nog, door internet kan De Brug als weekkrant zo actueel mogelijk op nieuwsgebeurtenissen inspringen. Terwijl onze website voornamelijk het meest actuele nieuws biedt, zijn in de papieren editie de achtergronden hierbij te vinden.

doelgroep van brugnieuws.nl

De nieuwssite voor Kampen, IJsselmuiden e.o.

kosten van adverteren op brugnieuws.nl

Op brugnieuws.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die brugnieuws.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

- combinatietarieven met deswollenaar.nl en destadskoerier.nl zijn mogelijk.
- bij meer dan 100.000 views zijn er kortingen mogelijk, informeer ons.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers