Adverteren in bton.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in bton.nl (nieuwsbrief)

B:ton wil haar lezers informeren én inspireren. Daarvoor legt de moderne en uitnodigende vormgeving van magazine , website en e-mailnieuwsbrief de basis. Paginagrote afbeeldingen, verhelderende streamers, kaders met tips en adviezen of verwijzingen naar relevante informatie op het internet. Zo krijgt de lezer een 360-graden beeld van het onderwerp. B:ton gaat in minimaal 56 pagina’s in op alle facetten van prefab beton. Innovaties en productinformatie, materialenkennis en berekeningen, design en architectuur passeren de revue in een reeks aan projectanalyses, productbeschrijvingen en achtergrondartikelen. Korte nieuwsberichten, columns en andere korte artikelen zorgen voor de gewenste afwisseling en leiden de lezer door het complete magazine.

doelgroep van bton.nl (nieuwsbrief)

architecten, ingenieurs, overheden, opdrachtgevers, constructeurs, adviseurs, aannemers en alle andere betrokkenen op hun specifieke relatie met prefabconstructeurs, adviseurs, aannemers en alle andere betrokkenen op hun specifieke relatie met prefab.

kosten van adverteren in bton.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die bton.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers