Adverteren op bton.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op bton.nl

B:ton wil haar lezers informeren én inspireren. Daarvoor legt de moderne en uitnodigende vormgeving van magazine , website en e-mailnieuwsbrief de basis. Paginagrote afbeeldingen, verhelderende streamers, kaders met tips en adviezen of verwijzingen naar relevante informatie op het internet. Zo krijgt de lezer een 360-graden beeld van het onderwerp. B:ton gaat in minimaal 56 pagina’s in op alle facetten van prefab beton. Innovaties en
productinformatie, materialenkennis en berekeningen, design en architectuur passeren de revue in een reeks aan projectanalyses, productbeschrijvingen en achtergrondartikelen. Korte nieuwsberichten, columns en andere korte artikelen zorgen voor de gewenste afwisseling en leiden de lezer door het complete magazine.

doelgroep van bton.nl

architecten, ingenieurs, overheden, opdrachtgevers, constructeurs, adviseurs, aannemers en alle andere betrokkenen op hun specifieke relatie met prefabconstructeurs, adviseurs, aannemers en alle andere betrokkenen op hun specifieke relatie met prefab.

bton.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk, overheid en rechten en technologie en informatica

kosten van adverteren op bton.nl

Op bton.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die bton.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers