Adverteren op Buienalarm (Smartphone App)?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op Buienalarm (Smartphone App)

Buienalarm is een handige smartphone app die alerts uitstuurt als er een bui op jouw locatie aankomt. Dat doet de app door op de achtergrond je actuele locatie bij te houden en met regelmaat de neerslagverwachting voor die locatie te controleren. Speciaal voor adverteerders die hun merk of communicatieboodschap onder de aandacht willen brengen onder een doelgroep die voor zijn vrije tijdplanning of werkgerelateerd(forenzen) op de hoogte gehouden wil worden van alle weersituaties en die op zoek zijn naar mobiele bereiksknallers.

kosten van adverteren op Buienalarm (Smartphone App)

Op Buienalarm (Smartphone App) kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Buienalarm (Smartphone App) te bieden heeft. Wij hebben 11 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.
Aanleveren in HTML 5.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers