Adverteren via Buitenreclame tram?

prijs op aanvraag

Adverteren via Buitenreclame tram

Tramreclame bestaat uit rondom volledig bestickerde voertuigen. Deze zogenoemde Total View Trams hebben een lengte van maar liefst 30 meter en rijden dagelijks op verschillende lijnen in Amsterdam. Hierdoor is stadsbrede dekking gegarandeerd. Zo spreken de trams niet alleen een massapubliek aan op het Centraal Station, het Damrak en het Leidseplein, maar rijden ze dwars door het Museumkwartier en langs de RAI.

kosten van adverteren via Buitenreclame tram

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 4 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

verspreidingsgebied van Buitenreclame tram

  • Amsterdam

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Tramreclame is uiterst geschikt voor de introductie van een nieuw product of merk, maar ook voor het onderhouden van de naamsbekendheid. Tramreclame bestaat uit campagnes van 4 weken. Ook is het mogelijk om meerdere trams voor meerdere periodes achter elkaar te boeken.

De trams zijn beperkt beschikbaar.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers