Adverteren op business-amsterdam.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op business-amsterdam.nl

Business Amsterdam is hét zakenmagazine voor de regio Groot Amsterdam
Business Amsterdam gaat dit jaar zijn achste jaargang in en heeft zich in deze periode een stevige positie verworven in dit bladensegment. De unieke formule van Business Amsterdam, waarbij herkenbare en actuele informatie over economische en politieke ontwikkelingen in de regio wordt vermengd met informatie over management, marketing en bedrijfsvoering in het landelijke Business Hartkatern, heeft er toe geleid dat een respectabel aantal bedrijven zich aan Business Amsterdam heeft verbonden.

doelgroep van business-amsterdam.nl

Onze doelgroep bestaat uit ondernemers, managers en directieleden in het bedrijfsleven en bij (semi-)overheidsinstellingen

kosten van adverteren op business-amsterdam.nl

Op business-amsterdam.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die business-amsterdam.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers