Adverteren op Businessbox.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Businessbox.nl

Businessbox is een startpunt voor startende ondernemers. De (aankomende) starter vind hier een compleet stappenplan voor een gedegen ondernemingsplan. Daarnaast worden in begrijpelijke taal actuele zaken gemeld, toegelicht en beoordeeld. Starters kunnen hun eigen verhaal kwijt via de ‘starter van de maand’, vragen stellen in het forum en via de vele relevante (en gewogen) links heeft iedere bezoeker toegang tot officiële instanties, belangrijke spelers in de markt en branchespecifieke informatie.

doelgroep van Businessbox.nl

De bezoekers van Businessbox zijn startende ondernemers en zij die zich op het ondernemerschap oriënteren. Businessbox richt zich niet op een speciale branche. Ongeveer 26% van de bezoekers geeft aan in de detailhandel te willen starten, 47% start in de zakelijke dienstverlening vanuit een ruimte thuis, 10% zoekt een (externe) kantoorruimte.

kosten van adverteren op Businessbox.nl

Op Businessbox.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Businessbox.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers