Adverteren in businesscompleet.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in businesscompleet.nl (nieuwsbrief)

Vijf maal per week ontvangen 90.000 abonnees de nieuwsbrief van BusinessCompleet. De nieuwsbrief bevat interessante, snelle en handige informatie voor ondernemers. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de laatste ontwikkelingen op zakelijk gebied en worden er interessante links naar informatie op het internet en handige internettips gegeven.

doelgroep van businesscompleet.nl (nieuwsbrief)

De abonnee van BC.nl laat zich als volgt omschrijven:
- 41 jaar is de gemiddelde leeftijd
- 10 jaar heeft de ondernemer zijn bedrijf
- 9 werknemers telt de onderneming
- 71% heeft een MBO of hogere opleiding genoten
- 80% is directeur/eigenaar

businesscompleet.nl (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren in businesscompleet.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die businesscompleet.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in zakelijk te bereiken.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers