Adverteren in businesscompleet.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in businesscompleet.nl (nieuwsbrief)

Vijf maal per week ontvangen 90.000 abonnees de nieuwsbrief van BusinessCompleet. De nieuwsbrief bevat interessante, snelle en handige informatie voor ondernemers. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de laatste ontwikkelingen op zakelijk gebied en worden er interessante links naar informatie op het internet en handige internettips gegeven.

doelgroep van businesscompleet.nl (nieuwsbrief)

Ondernemers, decision makers, hoger management. Met een focus op alle online MKB’ers en ZZP’ers. Openminded, kritisch, pragmatisch, hoger opgeleid met bovengemiddeld inkomen welke opzoek zijn naar relevante ‘gratis’ informatie.

kosten van adverteren in businesscompleet.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die businesscompleet.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

verschijnt 1 keer per week op woensdag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers