Adverteren op businesscompleet.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op businesscompleet.nl

Het grootste gratis kennisnetwerk voor ondernemers. BusinessCompleet.nl is Nederlands grootste en enige kosteloze kennisbank. Met meer dan 100.000 unieke bezoekers per maand is duidelijk dat BusinessCompleet.nl een gevoelige snaar heeft geraakt bij de MKB ondernemers. Ondernemers zijn altijd op zoek naar actuele en bruikbare informatie. Desondanks besteedt men niet graag veel geld aan kennis of standaard juridische modellen. Daarom zijn veel ondernemers bereid om in ruil voor kosteloze kennis, informatie over zichzelf vrij te geven voor commerciële doeleinden.

doelgroep van businesscompleet.nl

Ondernemers, decision makers, hoger management. Met een focus op alle online MKB’ers en ZZP’ers. Openminded, kritisch, pragmatisch, hoger opgeleid met bovengemiddeld inkomen welke opzoek zijn naar relevante ‘gratis’ informatie.

kosten van adverteren op businesscompleet.nl

Op businesscompleet.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die businesscompleet.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers