Adverteren op Camera2go.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Camera2go.nl

Camera2go is een website, waarop al het laatste nieuws te vinden is omtrent camera’s.
De site houdt u op de hoogte van alle ontwikkelingen op cameragebied, gadgets, fotosoftware, lenzen, vakliteratuur, en diverse reviews van de laatste modellen.

Ook werpt Camera2go een blik op de vele accessoires op cameragebied, denk aan geheugenkaarten, statieven, flitsers en fotoprinters.

Daarnaast biedt Camera2go ook fotografietips, en houdt de bezoekers op de hoogte van alle evenementen voor fotograven.

doelgroep van Camera2go.nl

Camera2go richt zich op zowel professionele fotograven, als fotografieliefhebbers die al wel enige kennis hebben op het gebied van fotografie.

kosten van adverteren op Camera2go.nl

Op Camera2go.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Camera2go.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers