Adverteren op Cameraportal.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Cameraportal.nl

Cameraportal.nl is Nederlands best bezochte site over digitale camera’s en fotografie. Iedere dag het laatste nieuws over digitale camera’s, tests en vergelijkingen. Actueel, compleet, snel en duidelijk!

doelgroep van Cameraportal.nl

De bezoekers van Cameraportal.nl bezoeken de website om camera’s te vergelijken, winkels te zoeken, nieuwsberichten te lezen en om mee te doen met de fotowedstrijd.

kosten van adverteren op Cameraportal.nl

Op Cameraportal.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Cameraportal.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers