Adverteren op caravanity.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op caravanity.nl

Caravanity.nl is een online platform over het stylen van caravans, dé vakantietrend van 2014 en ultieme guilty pleasure. Op de website kan men veel inspiratie en tips opdoen om zelf aan de slag te gaan. Door anderen te inspireren wil Caravanity dat het geijkte beeld van de dertien in een dozijn caravan, verandert in een hippe caravan revolutie. De caravan wordt weer helemaal ‘en vogue’. In juni 2014 komt het Caravanity boek (uitgeverij Kosmos). Het zal vol staan met de mooist gestylde caravans, praktische styling tips, DIY en vernieuwende camping recepten.

doelgroep van caravanity.nl

30-50 jaar.

kosten van adverteren op caravanity.nl

Op caravanity.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die caravanity.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers