Adverteren op carros.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op carros.nl

De website Carros.nl dateert al van 1998. Mede vanwege deze lange historie en ervaring is het momenteel een van de meest succesvolle professionele autosites in ons land en speelt het in zeer hoge mate in op de wensen van de gebruikers. De content van Carros.nl wordt in een hoog tempo ververst. De nieuwsrubriek van Carros.nl heeft een eigen redactie en hanteert een bredere redactionele formule dan CARROS Magazine. Afgezien van het reguliere autonieuws op 24/7-basis worden op de website meerdere malen per week autotests en reportages geplaatst. Verder zijn er prijsvragen, polls en columns.

doelgroep van carros.nl

man, leeftijd 25 - 45 jaar, hoog opgeleid

carros.nl richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer

kosten van adverteren op carros.nl

Op carros.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die carros.nl te bieden heeft. Wij hebben 20 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

sponsored story - blogevent op aanvraag

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers