Adverteren op Cashcow.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Cashcow.nl

Het succes van adverteren zit altijd in de mix. De website cashcow.nl en de e-mailnieuwsbrief Cashcow vormen een actuele aanvulling op het magazine CASH. Cashcow.nl is de grootste financiële productsite van Nederland. De website bestaat uit vijf channels: beurs, fondsen, stocks, vastgoed en institutioneel. De channels worden aangevuld met columns en informatie over partners.

De sterke multimediamix print, internet en e-mail zorgt voor het succes. Hiermee beschikken adverteerders over een uniek financieel platform. Naast de vaste onafhankelijke redactie zorgen veel gespecialiseerde en gerenommeerde gastredacteuren en freelancers voor een kwalitatief hoogwaardige invulling. Geen massabereik, maar communiceren met de harde kern: de belegger.

We houden de belegger op de hoogte van trends, ontwikkelingen en productmogelijkheden binnen de financiële wereld; scannen de beleggingsfondsen, tippen ‘gouden aandelen’ en geven koop- en verkoopadviezen. Doorlopend onderzoekt de redactie financiële producten en diensten.

doelgroep van Cashcow.nl

Bezoekersprofiel:
93% is man
67% belegt al meer dan 10 jaar
52% heeft meer dan € 100.000,- belegd vermogen
87% is tussen de 40 en 70 jaar oud. 6 % ouder dan 70 jaar
74% heeft een hbo- of universitaire opleiding
68% is DGA, zelfstandig ondernemer of lid van het management
69% verdient meer dan € 75.000,- per jaar
89% bezit een koopwoning. 30% tussen € 250.000 en € 500.000,- en 51% hoger dan € 500.000,-

Cashcow.nl richt zich op mensen die interesse hebben in financiering

kosten van adverteren op Cashcow.nl

Op Cashcow.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Cashcow.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers