Adverteren in ccmonline.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in ccmonline.nl (nieuwsbrief)

De digitale nieuwsbrief van CCM wordt tweewekelijks op maandag verstuurd naar ruim 5.500 abonnees. Een uitstekend medium om uw boodschap op een directe wijze te communiceren naar een groot en geïnteresseerd publiek. Denk hierbij aan het promoten van whitepapers, onderzoeken, klanten-/relatiedagen, het plaatsen van een vacature en het oproepen voor deelname aan bv. webinar.

doelgroep van ccmonline.nl (nieuwsbrief)

Customer servicemanagers en klantcontactmanagers

kosten van adverteren in ccmonline.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die ccmonline.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers