Adverteren via Central square Giant Lightbox

Naast de visual Square bevindt zich op een strategische locatie boven de weg richting de exit van de schiphol een groot billboard ook wel lightbox genoemd. Door zijn unieke locatie kan je met je uiting een grote groep bezoekers bereiken.

kosten van adverteren via Central square Giant Lightbox

Via Central square Giant Lightbox kun je al adverteren vanaf € 18.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Central square Giant Lightbox

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 679 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

De lightbox wordt van binnenuit verlicht en heeft een formaat van 14130 mm x 7130 mm en een zichtveld van 13030 mm x 6030 mm.

De minimale campagneduur is 1 maand en de startdag is de 1e van de maand.

voorwaarden

De prijzen zijn exclusief productie- en introductiekosten.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers