Adverteren op Channel Auto & Verkeer

De merken van TMG stellen je in staat altijd de juiste doelgroep te bereiken. Onze bereikcijfers binnen de verschillende mediumtypen en segmenten zijn groots. We bereiken immers zo'n 7 miljoen Nederlanders per dag. Maar bereik in aantallen Nederlanders is één ding. We zijn minstens zo trots op de relevantie van ons bereik. De merken van TMG weten wat er speelt in Nederland en bieden elke dag weer, 24 uur per dag relevante content. We weten als geen ander hoe consumenten het beste bereikt kunnen worden en hoe jouw merk een relatie kan starten met die consument. Natuurlijk kun je millimeters, impressies of seconden inkopen bij een of meerdere van onze merken. Graag zelfs! Maar belangrijker nog is dat we met je willen samenwerken om te komen tot de beste, meeste effectieve oplossing voor jouw communicatie vraagstuk.

doelgroep van Channel Auto & Verkeer

Autoliefhebbers

Channel Auto & Verkeer richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer

kosten van adverteren op Channel Auto & Verkeer

Op Channel Auto & Verkeer kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Channel Auto & Verkeer te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

titels in deze combinatie

titel oplage mediumtype
{{$index+1}}. {{product.str_PRD_Name}} {{amount.amount | number}} {{product.str_CTG_Name}}

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers