Adverteren op channel Productvergelijking? combi

vanaf € 1.000,00

Adverteren op channel Productvergelijking

Van landelijk en regionaal nieuws tot aan wetenschappelijke en financiële actualiteiten: het Nieuws & Informatie channel van Semilo biedt de adverteerder de mogelijkheid om zowel op landelijk niveau als zeer gericht lokaal te targeten.
De perfecte manier om deze consument te treffen, juist op het moment dat deze bezig is met zijn eigen leefomgeving. Beter getarget en getimed kan het niet!

kosten van adverteren op channel Productvergelijking

Op channel Productvergelijking kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die channel Productvergelijking te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

titels in deze combinatie

titel oplage mediumtype
{{$index+1}}. {{product.str_PRD_Name}} {{amount.amount | number}} {{product.str_CTG_Name}}

Opmerkingen van de uitgever

advertorial op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers