Adverteren op channel wonen? combi

vanaf € 1.000,00

Adverteren op channel wonen

Het segment Wonen van Semilo biedt een uniek platform van onafhankelijke woningaanbodsites en is in dit segment het grootste van Nederland. Van de bezoekers is bekend dat maar liefst 82 procent de intentie heeft om binnen 1 jaar te verhuizen. Deze omgeving is daarmee bijzonder interessant voor ondermeer financiële instellingen, telecom operators en energiebedrijven.
Naast de woningaanbodsites bevat het segment Wonen ook websites met aandacht voor verbouwen, interieurtrends en andere woninggerelateerde onderwerpen. In het bijzonder richt een aantal websites zich op tuinen en tuindecoratie. Hiermee is het segment Wonen interessant voor producten en diensten die verband houden met de leefomgeving in en rond het huis.

kosten van adverteren op channel wonen

Op channel wonen kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die channel wonen te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

titels in deze combinatie

titel oplage mediumtype
{{$index+1}}. {{product.str_PRD_Name}} {{amount.amount | number}} {{product.str_CTG_Name}}

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers