Adverteren op channelconnect.nl (nieuwsbrief)?

vanaf € 250,00

Adverteren op channelconnect.nl (nieuwsbrief)

Channel Connect is een kennisplatform voor it-business partners en wordt gezien als een primaire informatiebron in de ict-channel in Nederland. Channel Connect houdt directie, management en verkoop op de hoogte van nieuws uit het veld van ict-distributie. Met informatie en fungeert als discussieplatform voor de doelgroep. Met achtergrondartikelen, thema-interviews en opiniestukken van deskundigen en branchespelers.

doelgroep van channelconnect.nl (nieuwsbrief)

De doelgroep van ChannelConnect bestaat uit managers en directieleden bij organisaties actief in de zakelijke, soho-en klein zakelijke ict/ce-tussenhandel, bij system integrators
en bij leveranciers van ict hard- en softwareoplossingen. Ook wordt ChannelConnect gelezen door medewerkers binnen deze ondernemingen. Daarnaast is het platform bestemd voor marketeers, inkopers, product- en accountmanagers werkzaam in het distributiekanaal.

channelconnect.nl (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk en technologie en informatica

kosten van adverteren op channelconnect.nl (nieuwsbrief)

Op channelconnect.nl (nieuwsbrief) kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die channelconnect.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Verschijnt 1 keer per week.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers