Adverteren in Check-in billboard pakket Check-In 2

Dit Check-in billboard pakket ( ook wel lightbox package) bestaat uit 4 dubbelzijdig van binnenuit verlichte billboards en hangen aan het plafond In het hart van Check-in Hal 2.

kosten van adverteren in Check-in billboard pakket Check-In 2

Via Check-in billboard pakket Check-In 2 kun je al adverteren vanaf € 11.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Check-in billboard pakket Check-In 2

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 278 advertentiemogelijkheden in binnenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Het pakket bestaat uit 8 vlakken en heeft een afmeting van 2020 x 3020 mm met een zichtveld van 2000 x 3000 mm. De minimale campagneduur is 1 maand en de startdag is de 1e van de maand.

voorwaarden

De prijzen zijn exclusief productie - en installatiekosten.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers