Adverteren in Checklistwebwinkel.nl Nieuwsbrief ?

prijs op aanvraag

Adverteren in Checklistwebwinkel.nl Nieuwsbrief

Checklistwebwinkel.nl biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van e-commerce leveranciers in Nederland. Alles staat op één plek. Webwinkeliers hoeven dus niet langer op verschillende websites te zoeken naar de leverancier van hun keuze.

doelgroep van Checklistwebwinkel.nl Nieuwsbrief

Alle (startende) ondernemers met een webwinkel behoren tot de doelgroep van Checklist Webwinkel. Dat is een flinke groep interessante lezers die nog steeds groeit. Ons vakblad geeft de lezers handvatten om hun webwinkel professioneler in te richten. Checklist Webwinkel biedt een steun voor de duizendpoot die een webwinkelier vaak is.

kosten van adverteren in Checklistwebwinkel.nl Nieuwsbrief

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Checklistwebwinkel.nl Nieuwsbrief te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Termijn van annulering: één maand voor verschijnen
Annuleringskosten: na annuleringstermijn 25%

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers