Adverteren op Checklistwebwinkel.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Checklistwebwinkel.nl

Checklistwebwinkel.nl biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van e-commerce leveranciers in Nederland. Alles staat op één plek. Webwinkeliers hoeven dus niet langer op verschillende websites te zoeken naar de leverancier van hun keuze.

Deze website biedt u tevens de gelegenheid om uw leverancier te waarderen. Hiermee helpt u andere bezoekers die op zoek zijn naar een leverancier en geeft u leveranciers praktische suggesties voor het verder verbeteren van hun dienstverlening. Checklistwebwinkel.nl biedt u een objectief en betrouwbaar referentieplatform met betrekking tot ervaringen met leveranciers in de e-commerce.

doelgroep van Checklistwebwinkel.nl

Alle (startende) ondernemers met een webwinkel behoren tot de doelgroep van Checklist Webwinkel. Dat is een flinke groep interessante lezers die nog steeds groeit. Ons vakblad geeft de lezers handvatten om hun webwinkel professioneler in te richten. Checklist Webwinkel biedt een steun voor de duizendpoot die een webwinkelier vaak is.

kosten van adverteren op Checklistwebwinkel.nl

Op Checklistwebwinkel.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Checklistwebwinkel.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Blog en whitepaper op website in overleg.

voorwaarden

Termijn van annulering: één maand voor verschijnen
Annuleringskosten: na annuleringstermijn 25%

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers